חג פסח שמח, מורה יקר שלנו!
בעונה זו של חירות והשתחררות, חשוב לנו לעצור לרגע ולהגיד לך את מה שלפעמים שוכחים לומר. פסח הוא הזמן שבו אנחנו מציינים את היציאה מעבדות לחירות, ולמרות שאנחנו לא באמת מספיקים לברוח לים כשיש עבודה, יש לנו *כמה דברים להגיד*.
אז למי שמלא במאור פנים:
- תודה על השיעורים שאתה כה משקיע בהם – לא רק שהמידע שלך הוא טעים כמו מצה שטוחה, אלא גם מלא בערך מוסף!
- אתה יודע לשמור על הקצב בכיתה, כמו מהלך מצעד חבדי עם מצה ביד אחת וספר לימוד ביד השנייה.
- כל ההומור והחיבה שלך עושים את השיעורים לחוויה שגם תעזור לנו לזכור את כל מה שלמדנו, ולא רק את הבדיחות!
ובין כל החשש מקמח ומצה:
אנחנו *מאחלים* לך פסח מלא בשמחה, בנחת, ובטח גם בכמה כוסות של ארבע כוסות של יין. כי כשאתה מורה, מגיע לך לחגוג בחג הזה כאילו אתה חופשי ממבחנים!
ולסיום…
תן לנו לאמר לך שהשנה הזו הייתה כמו סדר פסח: לפעמים מתסכלת, לפעמים מצחיקה, ובסופו של יום – עם כל המצות והמרק, זה תמיד נגמר בשמחה ובכיף. חג פסח שמח!