ברכה לטו בשבט: כי האדם עץ השדה בחיינו

הורות בטו בשבט: כי האדם עץ השדה

היי, הורים יקרים! השמש זורחת, הרוח מנשבת, והעצים בסביבה יודעים לחייך! אנחנו פה כדי לחגוג את טו בשבט – חג האילנות שבו ניתן לחשוב על הקשר המרגש שלנו עם העצים, והיום גם על הילדים שלנו. כידוע, המציאות היא שלכולם יש שורשים וגם ענפים – כולל השורשים שלנו כורים, והענפים הצעירים שמבקשים לגדול ולפרוח.

למה העצים כל כך מיוחדים?

העץ הוא לא סתם עץ. מדובר בלילך וגם בתמר, כל אחד מהם עם הסיפור המיוחד שלו:

  • שורשים עמוקים: כמו של ילדינו, השורשים שלנו מתפתחים ומשפיעים על כל מה שאנחנו.
  • גודל מרשים: האם שמתם לב איך כל עץ זקוק לכמה שנים טובות כדי להגיע לגובה הנכון? כך גם הילדים – הם לא יגדלו בין לילה!
  • פרי מתוק: כמו העצים, הילדים מביאים לנו תוצאות מתוקות מעמלם – וגם manchmal קלות כמו אגסים חצילים!

איך אנחנו יכולים לתמוך בפריחה שלהם?

כשהגענו לעולם הזה, עצים לא היו האחראים על התמחות במשימות הכנת ספגטי. אבל אנחנו ההורים יכולים לזרוע כרגע מעל לכל דשא:

  • להשקיע באהבה ובזמן – להשקות את השורשים, כך שינשאו אותנו לאורך השנים.
  • להיות סבלניים – כמו העץ שגדל לאט לאט, גם התהליך שלנו הוא ספגטי (משהו איטי, חיובי וממש טעים).
  • לדעת שגם אם הגזע מתקפל, לעולם לא נשכח את הכוח שלנו לחלוק צל אחד עם לידיד.

לסיום – רק תחפשו את השורשים

אז בואו נעשה את טו בשבט הזדמנות לחגוג את כל העצים ונשאל את עצמנו: מה עושים עם כל השורשים והענפים? רוצים לאכול פירות? בואו נזכור שהכל מתחיל עם התשוקה שלנו והתמחות בהורות.

שיהיה לכולנו טו בשבט שמח ומלא באושר, פריחה ופירות מתוקים בכל החזיתות!

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *