מכתב מאמא לבת: טיפים לטיול בלתי נשכח!

אמא שלך לא עוזבת אותך גם כשאת נוסעת!

היי מותק שלי,

אני יודעת שאת מתכוונת לצאת לטיול הפנוי שלך, ואין לי מילים לספר כמה אני גאה בך. כל כך הרבה זכרונות, חוויות חדשות ודברים חדשים מחכים לך. המחשבה שאני לא אהיה לידך כדי לגלות את כל הקסם הזה, גורמת לי בינתיים לרצות לחבק אותך חזק! אבל זה לא יקרה (ולא, אני לא אקפוץ למזוודה שלך!).

עצות אמא מצרפות

כמובן, כמו אמא טובה, אני לא יכולה לעזוב אותך בלי לתת לך כמה עצות שאולי, רק אולי, יעזרו לך:

  • תשתדלי לא לאבד את הציוד שלך: אני יודעת שזה קשה, אבל לא תוכלי להחליף את הדרכון שלך בבקבוק מים. סיימי את המים, בבקשה!
  • תחברי את כרטיס הטיסה: לא רוצה להתחיל את הטיול שלך עם "היי, אני לא יכולה לעלות למטוס כי איבדתי את הכרטיס." זה לא פרק שתרצי לשחק בו.
  • תעשי תמונות: אני רוצה לראות אותך משקה פרח פסטל דווקא על הרקע של גשר ברוקלין בזווית לא מחמיאה – זה יסייע לי לחייך!
  • אל תשכחי פנקס ומחק: אולי ייראו לך עם התפות עם חוויות מדהימות. כשאחזור, את יכולה לכתוב לי מכתב כל יום, אני רוצה לדעת הכל!

מילה אחרונה מ"מאמא"

זוכרת מתישהו שאמרנו שמקום חדש הוא תמיד חדר במוזיאון של החיים? אז קחי את הזמן שלך, תהני, תנסי המון דברים חדשים. אל תהיי לחוצה, אל תדאגי – אני פה בינתיים. להשקיע בזכרונות שלך זה הדבר הכי חשוב!

נא לא לשכוח – אני אמא תמיד, והלב שלי יהיה איתך בכל מקום. תיזהרי על עצמך, ותהני עד השמיים עלי!

עם כל האהבה שבעולם,

אמא שלך ❤️

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *