מכתב לאהוב – עם קצת הומור ואהבה
אהובי היקר,
בעולם שבו קשה לפעמים למצוא את המילים, אני רוצה לנסות לכתוב לך מכתב, מכתב שיבטא את כל מה שאני מרגיש כלפיך – לפעמים אני לא בטוח אם אני נרגש או סתם מתבל באוכל!
התחלות מצחיקות
בהתחלה, לא ידעתי איך להתחיל, אז החלטתי להיכנס לגוגל ולחפש "איך לכתוב מכתב רומנטי". אתה יודע מה מצאתי? מתכון לפסטה! אז חשבתי, אם זה כל מה שגוגל יכול להציע, כנראה שזה רק אני ואתה יכולים לעשות את זה.
הדברים שאני אוהב בך
- החיוך שלך – כמו שמש ביום חורפי, תמיד מצליח לחמם את הלב שלי.
- היכולת שלך להצחיק אותי – גם כשאני במצב רוח רע, אתה יודע איך להעלות לי חיוך על הפנים (ואפילו להכריח אותי לצחוק על בדיחות גרועות).
- היכולת שלך לאהוב – בדרך שלך, כמו מתנה שלא נגמרת!
השגרה המיוחדת שלנו
אני אוהב איך אנחנו יכולים לבלות שעות על גבי שעות במקלחת, תוך כדי דיונים מעמיקים על החיים, הכלבים שלנו ואיך לסדר את הכביסה (כן, אני יודע שאתה לא אוהב לסדר כביסה, אבל אף אחד לא מושלם).
הרגעים הקטנים שמשמחים אותי
- לראות את פניך כשהמקרר מלא באוכל טעים
- לגלות את הגזרים המוסתרים שלך בקופסה שהשארתי
- וגם, כמובן, לשמוע אותך שר שירים מימי ילדותך – עם כל הקולות המיוחדים.
לסיכום
אז, אהובי היקר, אם המילים שלי לא הצליחו לתאר את כל מה שאני מרגיש, לפחות תדע שאהבתי אליך היא כמו כוס קפה בבוקר – מרעננת, מותקדת, ואפילו קצת מרגשת.
אני פשוט רוצה להודות לך שאתה חלק מהחיים שלי, שאתה השותף שלי בכל הכיף והצחוקים, ושאני לא יכול לחכות לראות מה יקרה לנו בעתיד… אולי נשקול לעבור לגוגל ולהתנסות בברווזים מתכנתים?
באהבה,
אני.