מבואס: למה דווקא עכשיו כולם מדברים על זה?

מבואס? בוא נזרים חיוכים!

כולנו היינו שם, נכון? רגעים שבהם הכל מרגיש כאילו העולם רודף אחרינו עם כיסאות משרדיים חסרי רחמים. המצב רוח שלנו בצניחה חופשית, והכי גרוע – אף אחד לא מתבל אותנו בקצת אהבה או פריזבי לנשמה. אבל רגע, לפני שתשקע במסיבת ההכנה העצובה שלך, יש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לתפוס את הצד המואר של החיים.

חמש דרכים למנוע מהשחלה שלך להפוך לאוטוסטרדה של דיכאון

  • צא החוצה! – קצת אור שמש יכול לשדרג כל מצב רוח, ובנוסף, מי יודע? אולי תמצא חתול מקסים שיכול לעזור לך!
  • אכל משהו טעים! – לא, לא פיצה של שישי – משהו שיגרום לך להרגיש כאילו אתה על מסעדת יוקרה (אפילו אם זה רק סלט).
  • צחק! – נסה למצוא סרטון מצחיק, או תזמין חברים לראות קומדיה. הצחוק הוא התרופה הכי טובה – וגם מונע זריקות למשרד הרופא!
  • הקשב למוזיקה! – שים רצועה שמחה, תרגיש את הקצב! אמרו שהקצב יכול לשנות מצבי רוח – אז היזהר לא להתפרע מעבר לגבול של האולטרה-גאז!
  • פעילות ספורטיבית! – קח את עצמך לגבעה (או לפארק הקרוב), תרוץ, תתאמן, תדחוף! זה לא רק בריא – זה גם מעלה את אנדורפין, שאחר כך יגרום לך להרגיש כמו סופרמן!

מה חשוב לזכור?

עכשיו שיש לך רשימה טובה של דברים לעשות כדי להרחיק את הדכדוך, חשוב לזכור: לא לבד! כולם חווים רגעים כאלה, וזה בסדר. איך שאומרים: "לא כל יום הוא פנינה, אבל גם לא ביום קודר צריך לשכוח את השיבוץ."

סיכום: לחיות ולהרגיש!

אז קדימה, אויה! אל תיתן לדברים למנוע ממך לחיות את החיים שאתה רוצה. במקום לרחוץ במרומי הבעיה שלך, שאף להרגיש את הטוב שבחיים, בין אם זה דרך ים סוער של רגש או חיקוי של צלופח על במאי בימוי של סרט!

והכי חשוב, אל תשכח לחייך – זה משנה הכל.

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *