ברכה לחג החנוכה נר ראשון – הקסם שמדליק את הלב

חג החנוכה – נר ראשון של אורות ושמחה!

וואו! הגיע הזמן לספוג את האור של חנוכה! אנחנו כאן כדי לחגוג את הנר הראשון של החג שבו אנחנו מברכים, מדליקים ובעיקר—מכניסים אלינו שמחה וחום לבית. ביום כזה, שנראה שהכל מתחיל להתמלא באור, אפשר גם לדמיין את הסופגניה המשוגעת שמחכה לנו בקצה הדרך. אז בואו ניקח רגע ונבנה קצת התלהבות לקראת החג!

אז מה יש לנו ב…חנוכה?

  • מסורת נפלאה! – חנוכה הוא החג שבו אנחנו חוגגים את המהפכה הקטנה שלנו. זהו חג של חירות, של נוודות לאור ומעל לכל, של הרבה סופגניות!
  • אורות ואווירה! – במציאות שלנו, מיכל ההערות הזה הוא הזמן הכי טוב להדליק נרות וליהנות מהאור שממלא את הבית. נר אחרי נר, נבנה את האור שלנו!
  • שירים וריקודים! – מי לא אוהב לשיר ולרקוד סביב החנוכייה? גם אם לא יצא לנו להיות הכוכבים של הערב, עדיין, אפשר להיות באמצע המעגל וליהנות!

לא לשכוח את הסופגניה!

ולסיום, איך אפשר לשכוח מהסופגניה?! תהיה זו טעות פטאלית להדליק נרות בלי שיהיה לכם את הפינוקים המתוקים הללו! תכינו את כל התוספות המפתיעות—שוקולד, ריבה, גבינה, ואפילו שברי אגוזים! חנוכה זו הזדמנות מצוינת להראות לנו ולהרשים את כל השפים העתידיים שבינינו.

יאללה, בואו נדליק את האור!

לחיים! עם כל נר שעולה אנחנו נוסיף עוד אהבה, עוד שמחה ועוד מתוק לחיים שלנו. אז בואו נתחיל את החג הזה עם חיוך על הפנים ונר ראשון שלא יפסיק להאיר את ליבנו. שיהיה לכולנו חנוכה שמח, עם עוד נרות בדרך, ביחד!

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *