ברוכים הנמצאים: גלו מה מסתתר מאחורי השם!

ברוכים הנמצאים!

איזו שמחה להיפגש איתכם כאן! בעולם שבו הכל זז כל כך מהר, לפעמים קשה לעצור רגע ולהתבונן מה קורה סביבה. אז במהרה, בואו נצא למסע קצר של *ברכות* ונרים כוסית לחיים. אחרי הכל, יש לנו סיבה לחגוג את מי שאנחנו ואת כל הכיף הזה שנקרא "חיים".

אז מה עושים עם כל האושר הזה?

לפני שנפרדים ונחטוף תפוח, אני רוצה לגעת בכמה נקודות שיעשו לכם טוב על הלב:

  • הכוח של החיוך: ידעתם שחיוך יכול לשדרג את היום שלכם? זה כמו כוס קפה בבוקר – לפעמים זה כל מה שצריך!
  • חיבוקים הם תרופות: כן, כן! אין דבר יותר מרגיש מחיבוק אמיתי. תנסו, זה ממכר.
  • לצחוק על עצמנו: אם אנחנו לא יכולים לצחוק על עצמנו, על מי עוד נצחק? זה עוזר להקל על כל הכובד.

אתגרים? רק אם זה עם צחוק!

במהלך המפגש, אנחנו עשויים להיתקל באתגרים שונים. אבל נכון, כל מה שצריך זה גישה חיובית! תזכרו, אם זה מצליח לסבתא שרה, זה בטח יעבוד גם לנו.

איפה הייתם אם לא הייתם כאן?

המחשבה הזו לא מפסיקה להעלות חיוכים על פנינו. כל אחד ואחת מכם יש לכם את הכוח להביא את עצמכם לכל מקום, והמאמץ הקטן הזה שווה כל רגע.

תרגישו בבית!

אז בשמות כל הדברים הטובים בעולם, אני מזמין אתכם להשאיר את הדחפים והלחצים בחוץ, להיכנס לאווירה ולחגוג את החיים.

לסיכום

אנחנו כאן, יחד. בכל מקום שבו אנו נמצאים, אנחנו בלתי נפרדים אחד מהשני. ההומור, החיבוקים והרגעים הקטנים עושים את כל ההבדל. אז תשמרו על כוס הבירה ביד, חיוך על הפנים וקדימה לדבר על הכל! כי זה בדיוק מה שעושה אותנו – אנשים.

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *