מצטערת שאני לא מצטערת: גילוי שממזרח למערב

מצטערת שאני לא מצטערת

נכון, זה נשמע קצת כמו מנטרה של עשרה עכברים, אבל האמת היא שאין כמו להפסיק להתנצל על מה שאת לא ממש מתכוונת לשנות. אז תשכחו מהכבדות, אנחנו כאן כדי לגלות יחד איך לקבל את עצמנו כמו שאנחנו, עם כל הפגמים והשליחויות הקטנות.

למה להתנצל כשאפשר להיות גאווה?

במרוצת החיים, אנחנו לפעמים מרגישות שאנחנו חייבות להתנצל על דברים שלמעשה הם חלק מהותי מאתנו. אם זה קשור לבחור שלבש בגדים לא מתאימים, או למישהו שלח את המסר הלא נכון בקבוצת הוואטסאפ, אז למה לא לשים את זה על השולחן?

דברים שמתנצל יותר מדי:

  • על כך שלא הגעת בזמן – בואי נודה, החיים הם לא תחרות במרוץ למיליון.
  • על זה שאת אוהבת את השוקולד שלך יותר מאשר סלטים – מותק, זה בסדר!
  • על כך שהפסקת לנסות לרצות אחרים – הגיע הזמן לשים את עצמך במרכז.

אז מה כן לעשות?

במקום להתנצל, אולי הגיע הזמן לברך את עצמך על כך שאת כאן, חיה, נושמת ופשוט את.

תובנות שיכולות לעזור:

  • להבין שאין מישהו שמחפש את התנצלותך – אולי רק את גיחתך המדוייקת.
  • לגלות את הכוח שבחיים ובחירות שלך – עולם מלא באפשרויות.
  • לצחוק על הצווחות של החיים ולא לקחת את עצמך יותר מידי ברצינות.

סיכום הרשימות והשיחות

אם יש משהו שלמדנו עד כה, זה שהחיים קצרים מכדי לבזבז זמן בהתנצלות או בהסברים. אז אני כאן כדי להגיד לך, תפסיקי להתנצל על מה שאת! היו גאה בעצמך, גם אם זה אומר לתפוס את הקצת "אנטי" שיגיע על הדרך. והכי חשוב – אל תשכחי לחייך, כי חיוך הוא המתכון הכי טוב לחיים מאושרים!

מאת

מירי ביטון

שמי מירי ביטון, יחצ"נית בעברי וכיום עוסקת בתחום הפרסום. בנוסף, אני מפעילה את הבלוג הזה כתחביב ועל מנת לספק חדשות ועדכונים בתחום האירועים!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *