תערוכה גדולה היא הזדמנותה של החברה לשווק את מוצריה ולהציג את השירותים שלה בפני אחרים. וכך, מתאספות להן כמה חברות יחדיו כדי לערוך תערוכה לתפארת. אלה יכולות להיות חברות טכנולוגיה, חברות עיצוב, חברות העוסקות בתחום המזון, ההנדסה וכדומה. כדי להבליט את ייחודיותה של כל חברה, חשוב לבנות ביתנים מעוצבים. למרבה המזל, חברה מקצועית עוסקת בבניית ביתנים לתערוכות.
מעצבים את התערוכה ומגרים את כל החושים
בניית ביתנים לתערוכות היא מלאכת מחשבת השמורה למקצוענים בלבד. כדי לבנות את הביתן הטוב ביותר ולמשוך את תשומת לבם של המשתתפים והמבקרים בכנס, כדאי לגרות את כל החושים:
- חוש הראייה – ללא ספק אחד החושים החזקים ביותר שעליו נשען עיצוב הביתן. כאשר בונים ביתן, יש צורך להדגיש את הנוכחות של החברה, להבליט את הלוגו שלה ואם אפשר גם את הסלוגן. הביתן צריך להיות נוח ואסטטי, ולכלול לא רק את עמדותיהם של הנציגים, אלא גם פינות ישיבה למתעניינים.
- חוש המישוש – במהלך התערוכה בביתן חשוב להביא מיצגים שבהם יוכלו המבקרים לגעת, להרגיש אותם ולמשש. כך ייווצר קשר בין המוצר ללקוח, קשר שייצור עניין ויכול להוביל למכירה.
- חוש הטעם – גם אם התערוכה שלכם אינה קשורה כלל לתחום המזון, כדאי לספר כיבודים למשתתפים שבאו מרחוק: קפה, עוגה וגם סוכריות מפנקות.
- חוש הריח – חוש שלא כל כך מתייחסים אליו, ועדיין חשוב להזכירו. ראשית, מכיוון שיש לדאוג לכך שמקום התערוכה לא יהיו ריחות בלתי נעימים. שנית, כדי להנעים את זמנן של המשתתפים בכנס, אפשר להפיץ ריח בשמים טוב.
- חוש השמיעה – מומלץ לתת לתערוכה שלכם קצת קצב ולהשמיעה מוסיקה ברקע. את המוסיקה אפשר להתאים לקונספט התערוכה. כך למשל, אם מדובר בתערוכה טכנולוגית, ניתן להשמיע מוסיקה מקפיצה, אך אם מדובר ביצירות אמנות, כדאי להשמיע מוסיקה מרגיעה המתחברת אל הטבע.
הביתנים כבר בדרך אליכם
חברת The Best מספקת שירותי בניית ביתנים לתערוכות לכל מי שמעוניין להפיק אירוע איכותי. הצוות של החברה פועל לפי שלבים מוגדרים מראש: בתחילה מתכננים את מבנה הביתנים ולאחר מכן ניגשים ישר לעבודה ובונים ביתנים לתפארת.
אם גם אתם מעוניינים להקים ביתנים שיקצרו מחמאות, היכנסו לאתר דה בסט וצרו עמנו קשר.